oppdateres....

Våre utleieenheter

Vi har både hytter med og uten bad, leilighet og kårbolig for utleie. Vi oppdaterer for tiden vår nettside, så ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Familiehytter

for 6 personer

Familiehyttene har 2 soverom, stue, kjøkkenkrok, bad og stor terrasse med utsikt mot Herandsvatnet.

Hyttene har 6 sengeplasser. 1 soverom med 2 køyesenger og 1 soverom med køyeseng. I tillegg har noen av hyttene sovesofa.

Hyttene kan leies for min. 2 dager.
Sengetøy kan leies eller bringes med.

Campinghytter

for 4 personer, uten bad

De fem campinghyttene ligger fint tilbaketrukket på området. Har 2 soverom med køyeseng i hvert soverom. I tillegg kjøkkenkrok og liten sitteplass. Alle hyttene har veranda. Det er felles sanitæranlegg i umiddelbar nærhet, med toalett, vask og dusj. I to av hyttene er den ene køyesengen i en alkove i stuen. 

Kårbolig

for 3 personer

Kårboligens stue er en del av gårdens gamle hovedhus fra 1846, og er en sjarmerende stue med tømmervegger. Ellers er det kjøkken, bad og 1 soverom med 3 senger (1 køyeseng og 1 enkeltseng). Koselig liten veranda ved inngangen. Fra stuen er det nydelig utsikt utover Herandsvatnet.


Leilighet

for 8 personer

Denne er en del av hovedhuset, og har kombinert stue/kjøkken, bad og 3 soverom med til sammen 8 sengeplasser (1 dobbeltseng og 3 køyesenger). Leiligheten har en veranda med nydelig utsikt utover Herandsvatnet.